Mentor

Petronia Dumitrescu
Dumitrescu Petronia

Profesor de fizică la Colegiul Național „Spiru Haret”

Membri

Hasieganu Victor

Hașieganu Victor

Căpitan

    Am vrut întotdeauna să fac parte din ceva ce contează și să fac o diferență. Pentru mine, munca în echipă este crucială și sunt de părere că acest proiect ne unește printr-un obiectiv comun.

Herasteanu George
Herășteanu George

Programare

     Sunt pasionat de tot ce înseamnă tehnologie. Am intrat în această echipă pentru a învăța lucruri noi și pentru a îmi testa cunoștințele din acest domeniu.

Saulea Rares
Saulea Rareș

Programare

     Sunt pasionat de lucruri vechi, in special tehnologie considerata “antica”. Am ales sa intru in club pentru a afla mai multe despre construirea si programarea unui robot, si sa imi descopar limitele

Murariu Călin
Murariu Călin

Programare

    Imi place sa cunosc lucruri noi. Ma pasioneaza programarea, de aceea am ales clubul de robotica care imi starneste curiozitatea si mă ajută să îmi dezvolt abilitățile de a scrie cod.

Arslan Hamide
Arslan Hamide

Programare

     Mă numesc Hami și sunt clasa a X-a. Mă consider o persoana creativă, motiv pentru care m-am alăturat acestei echipe și alături de care îmi dezvolt abilitățile în diverse domenii.

Pop Cristian
Pop Cristian

Programare

     Sunt pasionat de tot ce înseamnă tehnologie, hardware si software. Am intrat in echipa aceasta de robotica pentru a-mi urmări pasiunea și a-mi pune creativitatea și atenția la detalii la contributie.

Velcea Mihnea
Velcea Mihnea

Proiectare

     Sunt Mihnea si sunt clasa a 12a. Fac parte din departamentul de proiectare dar de multe ori lucrez si la asamblare. Robotica m-au ajutat să îmi descopăr această latură tehnică, eu, înainte, fiind pasionat de domeniul non tehnic.

Marinas Mihai
Marinaș Mihai

Proiectare

      Alături de aceasta echipa, am reușit sa imi canalizez pasiunea pentru știință si tehnologie in ceva constructiv. Sunt recunoscător ca fac parte dintr-un asemenea proiect si ca am oportunitatea sa imi pun talentul si cunoștințele la încercare.

Bojan Thea
Bojan Thea

Proiectare

       Bună, mă numesc Thea, sunt clasa a 11-a și fac parte din departamentul de proiectare. Sunt pasionată de informatică și desen și consider robotica un domeniu al viitorului ce a stârnit întotdeauna curiozitatea. Am intrat în echipă pentru că am dorit să acumulez cât mai multe cunoștințe în acest domeniu.

Stan Anemona
Stan Anemona

Proiectare

     Sunt clasa a XI-a și sunt membră a departamentului de proiectare. Sunt pasionată de literatură, dar și de științele exacte. Am considerat că robotica îmi poate oferi informațiile dorite și experiența necesară într-un domeniu plăcut mie și de aceea m-am alăturat echipei.

Lecea Irina
Lecea Irina

Proiectare

     Sunt in clasa a XI-a și fac parte din departamentul de proiectare. Îmi place să citesc și mereu am avut o pasiune pentru știință. M-am alăturat echipei pentru a afla cât mai multe despre acest domeniu vast al roboticii.

Pomeran Ioana
Pomeran Ioana

Proiectare

     Sunt Pomeran Ioana, fac parte din echipa Robosapiens din clasa a 9 a si contribui pe partea de CAD si asamblare. Lucrand in echipa si  înfruntând impreuna provocările competiției m-am dezvoltat ca persoana si am acumulat aptitudini  utile în viața.

Matei Andrei
Matei Andrei

Proiectare

    Robotica imi starneste curiozitatea si de aceea am decis sa ma alatur clubului, ca sa aflu mai multe despre ce inseamna sa fii intr o echipa bine organizata.

Stane Andrei
Stan Andrei

Asamblare

     Mă numesc Andrei, sunt clasa a 12-a și sunt membru al departamentului de asamblare, Încă de mic am fost pasionat de domeniul tehnic. Sunt pasionat de fotografie și de partea non-tehnică. Acest club de robotică m-a învățat să lucrez eficient alături de alții membrii.

Barascu Maria
Bărăscu Maria

Marketing

     Mereu am fost pasionată de ingeria mecanică, dar și de lucrul în echipă. Îmi face plăcere să fac parte din echipă, deoarece am învățat multe lucruri noi despre mine și cei cu care lucrez zilnic.

Ionescu Lara
Ionescu Lara

Marketing

     Numele meu este Lara si sunt in clasa a 11-a. Este al 2-lea an in care particip la FTC. Fac parte atat din departamentul de asamblare cât și de media, ocupându-mă in de relațiile cu sponsorii atunci când nu ajut la construirea robotului

Ilie Bianca
Ilie Bianca

Marketing

    Am 16 ani si sunt in clasa a XI-a. Eu ma ocup de imaginea echipei, fiind in departamentul de marketing. Sunt o persoana ambitioasa si disciplinata care isi gaseste motivatia usor. Imi plac detaliile si de aceea pun accent pe prezentarea echipei, astfel incat sa arat cat de buni suntem.

Ene Alexia
Ene Alexia

Marketing

     Bună! Mă numesc Alexia, sunt clasa a X-a și sunt în departamentul de marketing. Mă consider o persoană sociabilă, energică și inventivă, dornică să interacționez cu persoanele din jurul meu. Mi-am dorit încă din clasele primare sa fac parte dintr-o echipă de robotică, fiind pasionată de acest domeniu.

Alumni

Stanciu Gabriel
Stanciu Gabriel
Facultatea de Inginerie Mecanică și mecatronică – UPB
Miruna Negoitescu
Negoițescu Miruna
TU DELFT
Miclea Alexandru
Facultatea de Matematica si Informatica – Universitatea din Bucuresti
Mares Anastasia
Mareș Anastasia
Facultatea de stiinte aplicata / sectia inginerie aplicata – UPB